Heeze - Schaversvelden fase 1

Heeze-Leende
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 310.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
125 - 125m2
Kaveloppervlak
195 - 195m2
Inhoud
498 - 498m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen in Schaversvelden betekent wonen in de natuur. Zo ver als je kunt kijken zie je groen. Je hoort de vogels fluiten en voelt je één met de natuur.

De landelijke woonomgeving van Schaversvelden bestaat uit ruig grasland en groepen bomen. Dit gebied grenst aan het agrarische ommeland. Een unieke omgeving met een overweldigende en gevarieerde natuur die reikt tot aan de Belgische grens. Je woont heel dicht bij de bijzondere bos- en heidegebieden. En dat voel je.

Fase 1 van Schaversvelden bestaat uit 16 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen. Fase 2 bestaat uit nog eens 10 twee-onder-één-kap woningen.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is de eerste partij die woningen gaat bouwen in de Bulders. De woningen liggen in het westelijke deelgebied, genaamd Schaversvelden

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heeze - Schaversvelden fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 310.000,- tot € 310.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heeze-Leende.

Aanmelden