Vier bungalows te Sterksel

Heeze-Leende - Sterksel
Actueel aanbod

€ 399.750,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 122m2
Kaveloppervlak
365 - 425m2
Inhoud
470 - 470m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Bouwplan Vier Bungalows De Domein te Sterksel, omvat vier royale en zeer energiezuinige bungalows, met een EPC van 0, dus Energielabel A++++. De bungalows woningen hebben twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. De bungalows hebben een inhoud van ca. 470m3 en een woonoppervlak van meer dan 120m2. De ruime percelen variëren tussen ± 365m2 en ± 425m2.

De vier bungalows kenmerken zich door hun praktische indeling, zijn uitgerust met de meest moderne energie besparende maatregelen zoals een groot aantal zonnepanelen en een warmtepomp en zijn verrassend ruim door hun diepte van 12 meter. Doordat er op de begane grond vloerverwarming en vloerkoeling (!) wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer en is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden.

De overdekte entree geeft toegang tot het toilet en de eetkamer. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en de woonkamer aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer is 16m2 en beide slaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding t.b.v. de CAI aansluiting. De badkamer wordt standaard opgeleverd met een douche, toilet en twee wastafels van Laufen! Op de 1e. verdieping bevindt zich een extra berging, eventueel kan hier nog een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen, zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen naar eigen wensen ingericht worden. Zo behoren een dakraam, dakkapel of een dichte keuken tot de mogelijkheden.

Tenslotte, de woningen worden gebouwd onder BouwGarant of Woningborg garantie, U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vier bungalows te Sterksel
Koopwoningen
4
Prijs
€ 399.750,- tot € 435.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heeze-Leende.

Aanmelden