Heeze Schaversvelden fase 3 en 4

Heeze-Leende
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 520.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 150m2
Kaveloppervlak
127 - 430m2
Inhoud
370 - 630m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Schaversvelden fase 3 bestaat uit 21 stijlvolle hoek- en tussenwoningen, 2 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 5 royale vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen in het westelijke woongebied van De Bulders in Heeze en het ontwerp sluit aan op de reeds eerder gerealiseerde woningen van de voorafgaande fasen van Schaversvelden.

De nieuwe fase bestaat uit een diversiteit aan woningen op gunstig gelegen ruime kavels, met veelal zuid en zuidwest georiënteerde achtertuinen. De mix tussen binnen- en buitenruimte is optimaal. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn prachtig gelegen in een unieke, groene omgeving ingeklemd door een aantal bos- en heidegebieden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heeze Schaversvelden fase 3 en 4
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 285.000,- tot € 520.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heeze-Leende.

Aanmelden