Breedvennen Leende

Heeze-Leende - Leende
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Plan Breedvennen
Aan de rand van de bebouwde kom van Leende is het plan Breedvennen gerealiseerd.

De basisschool ‘’De Triangel’’ is onlangs verhuisd naar de nieuwe multifunctionele accommodatie in het centrum van Leende. Het Schoolgebouw is inmiddels getransformeerd naar 18 casco woningen welke te verdelen zijn in hoekwoningen, tussenwoningen en levensloopbestendige woningen. De woningen zijn casco afgewerkt en geheel naar eigen wens en smaak in te delen en af te werken.

De woningen zijn de afgelopen maanden voorzien van onder andere woningscheidende spouwmuren, tegelbestrating naar de voordeur, meterkast met een aansluiting voor de nutsvoorzieningen (water, elektra en gas), teelaarde in de achtertuin en een brandgang voorzien van tegelbestrating.

De erfafscheiding en de tuin zijn op eigen initiatief en geheel naar eigen smaak in te richten.

Heeft u altijd al de wens gehad om een woning naar eigen wens en smaak in te richten? Deze mogelijkheid krijgt u nu! Pak deze unieke kans en maak een bezichtigingsafspraak voor één van de casco woningen aan de Breedvennen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Breedvennen Leende
Koopwoningen
18
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heeze-Leende.

Aanmelden