Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Natuurrijk - fase 1

Heeze-Leende - Heeze
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Net buiten Eindhoven, omringd door bossen en heidevelden, ligt het karakteristieke dorp Heeze. Daar ontwikkelt Ballast Nedam Development 81 nieuwe woningen met als thema ‘natuur’. Het plan kent een divers aanbod aan woningen, waaronder 25 woningen in de sociale sector en koopwoningen in diverse prijsklassen. Met de wisselende perceelgrootten en oriëntaties biedt het plan voor elk wat wils. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel; alle woningen worden energieneutraal dan wel energieleverend opgeleverd.

Onze Natuurhuizen vormen een apart project binnen deze ontwikkeling. Het gaat om 8 bijzondere rijwoningen gebouwd met natuurlijke materialen met de hoogste duurzaamheidsambities. Woningen die CO2 negatief en energiepositief zijn.

Benieuwd naar onze woningen? Schrijf je in op deze website en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Interesse?
Wil je op de hoogte worden gebracht zodra de verkoop start? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite www.natuurrijk-heeze.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Natuurrijk - fase 1
Woningen
25 van 44 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heeze-Leende.

Aanmelden